Vergelijk Zonnepanelen offertes

Vergelijk verschillende bedrijven in uw regio met slechts één aanvraag. 

Wat kost een zonnepanelen?

Meer weten over de kosten van een zonnepanelen? Ontdek onze uitleg over verschillende soorten en prijzen hier.

k

LAATSTE BlOGS

Bekijk de laatste trends en tips op het gebied van zonnepanelen. Raak geïnspireerd op onze blog.

TERugverdientijd

Wil je de terugverdientijd van jouw zonnepanelen berekenen? Gebruik onze calculator.

Vergelijk installateurs van zonnepanelen!

Iedereen weet het: men kan beter beslissen als men meer te keuzes heeft. Plaats vandaag nog uw opdracht op Regio Offertes.

Waarom Regio Offertes?

U kunt natuurlijk zelf offertes opvragen bij verschillende bedrijven. Maar waarom meerdere keren uw foto’s, tekeningen en wensen opsturen naar bedrijven als u dat ook in één keer kunt doen? Plaats vandaag uw offerte aanvraag en ontvang zo snel mogelijk meerdere concurrerende offertes. Minder gedoe, een beter resultaat.

Zonnepanelen aanschaffen? Lees eerst deze tips.

Zonnepanelen kunnen geld opleveren en zijn natuurlijk goed voor het milieu. Wat zijn nu tips waar u op moet letten bij het vergelijken van offertes van onze aanbieders?

Zwart of donkerblauwe zonnepanelen kopen

Is er een verschil? Jazeker; de zwarte bevatten monocellen, de donkerblauwe bevatten polycellen. Ook kunt u kiezen voor de dunne film zonnepanelen, ook wel CIS-panelen genoemd. Voor CIS-panelen is meer dakoppervlak nodig, maar kan het rendement soms weer iets hoger zijn.

Efficiency van het zonnepaneel

Eén van de belangrijkste eigenschappen van een zonnepaneel is de efficiency. Er zijn zonnepanelen met een efficiency van 17%, maar ook met een efficiency van 15%. Kies zonnepanelen met een hoge efficiency. Via onze zonnepanelen-vergelijker kunt u gemakkelijk zien welke zonnepanelen de hoogste efficiency hebben. Het helpt u bij het kopen van zonnepanelen.

Capaciteit van het zonnepaneel

De capaciteit van zonnepanelen wordt uitgedrukt in Wattpiek, afgekort Wp. Een zonnepaneel met een capaciteit van bijvoorbeeld 280 Wp levert meer op dan een zonnepaneel van 240 Wp. Maar dat laatste is ook goedkoper. Als u een beperkt dakoppervlak heeft, wit u zonnepanelen kopen met een hoge capaciteit.

De prijs van een zonnepaneel

Als u zonnepanelen gaat kopen kijkt u natuurlijk naar de prijs. Kijk NIET naar de prijs per zonnepaneel. Kijk wél de naar de prijs per capaciteitseenheid (Wp). Een zonnepaneel van 300Wp dat € 230,- kost is efficiënter dan een zonnepaneel van 280 Wp dat € 220,- kost. Het eerste kost namelijk € 0,77 per Wp en de tweede € 0,79 per Wp.

 

VRAAG VANDAAG NOG UW zonnepanelen OFFERTE AAN

Waarom wachten als u ook vandaag al een offerte kunt aanvragen. Een aanvraag via Regio Offertes is altijd vrijblijvend.